Δευτέρα, 18 Απριλίου 2016

Μετακομίσεις Αθήνα Θεσσαλονίκη

μετακομίστε από αθηνα σε Θεσσαλονίκη

Μετακομίσεις Αθήνα Θεσσαλονίκη

Σε αυτό το άρθρο θα ασχοληθούμε αποκλειστικά με τις μετακομίσεις από Αθήνα - Θεσσαλονίκη και όλες τις ιδιαιτερότητες που κρύβει μια τέτοιου είδους μεταφορά. Καταρχήν θα πρέπει να αναφέρουμε το γεγονός ότι μια μετακόμιση στην Αθήνα είναι αρκετά διαφορετική από μια μετακόμιση στην Θεσσαλονίκη. Διαφορετικές αγορές και διαφορετικά τα έξοδα μετακίνησης, ενδιάμεσα διόδια, κίνηση αρκετή στους δρόμους και άλλοι πολλοί παράγοντες που καθιστούν μια τέτοιου είδους μεταφορά από την μια πόλη στην άλλη απαιτητική και δύσκολο για μεταφορικές εταιρείες που δεν έχουν εμπειρία. Όλα ξεκινούν με την εμπειρία που διαθέτουμε, 6 φορτηγά και 8 υπαλλήλους οι οποί στελεχώνουν τα δύο γραφεία μας στις αντίστοιχες μεγαλουπόλεις. Κρίνετε απαραίτητο για μια σοβαρή εταιρεία μετακομίσεων να έχει αν όχι γραφεία τουλάχιστον να συνεργάζεται με άλλους επαγγελματίες του χώρου για να μπορεί να φέρει εις πέρας μια δουλεία. Και δε μιλάμε για μικρές μεταφορές του στυλ γκαρσονιέρα ή δυάρι, αλλά μεταφορές δημόσιων οργανισμών με 100 γραφεία και βαριά μηχανήματα. Υπάρχουν χώροι για αποθήκευση τους; Πόσο άτομα προσωπικό υπάρχουν; θα γίνει γρήγορα η μετακόμιση; Όλα αυτά είναι μερικά ερωτήματα στα οποία θα κληθεί να δώσει λύσεις η μεταφορική. Αν έχουμε κάτι λοιπόν για το οποίο είμαστε υπερήφανοι είναι ότι μπορούμε να ανταποκριθούμε σε όλες τις παραπάνω προκλήσεις και να πραγματοποιήσουμε την μεταφορά Αθήνα - Θεσσαλονίκη ή και αντίστροφα από Θεσσαλονίκη - Αθήνα

Ασφάλεια - Πως να αποφύγετε ανεπιθύμητες ζημιές

Τα πράγματα είναι απλά πρώτον ψάξτε να βρείτε επαγγελματίες που σας εγγυούνται την ασφάλεια. Η φιλοσοφία η δική μας είναι πως μας πληρώνετε μόνον αφού ξεπακεταριστούν τα πράματα και ελεγχθούν ότι δεν υπάρχει η παραμικρή ζημιά. Επίσης κρίνεται απαραίτητο να έρθετε σε επαφή με τον υπεύθυνο που θα κάνει την μετακόμιση είτε στο χώρο του είτε στο χώρο σας οπότε ζητήστε του καλύτερα να έρθει για να κάνει μια εκτίμηση. Εκεί θα μπορέσετε να καταλάβετε "τι καπνό φουμάρει" και αν εμπνέει εμπιστοσύνη. Τέλος μην παραλείψετε να ρωτήσετε για τα υλικά που θα χρησιμοποιήσει για το αμπαλάζ των συσκευών. 

Υπερκοστολόγηση - Γιατί τόσο μεγάλο εύρος τιμών;

Σε περίπτωση που δεν έχετε κάνει ακόμη έρευνα αγοράς θα πρέπει να σας προετοιμάσουμε για όλα καθώς στο χώρο επικρατούν μεγάλες διακυμάνσεις στην κοστολόγηση. Για το ίδιο δρομολόγιο θα βρείτε απόκλιση έως και 50% στην τιμή. Γιατί όμως γίνεται αυτό? Όσον αφορά την μετακόμιση Αθήνα - Θεσσαλονίκη η τιμή αυξάνεται διότι δε συμφέρει σε μια εταιρεία να κατεβεί άδεια στην Αθήνα να φορτώσει και στη συνέχεια να ανέβει Θεσσαλονίκη. Αρά γίνεται εύκολα κατανοητό ότι πρέπει να επιλέξετε μεταφορική που έχει πολλά "πάρε - δώσε" με αυτές τις δυο πόλεις δηλαδή συχνά και πολλά δρομολόγια και όχι 1 στο κάθε τόσο... Εμείς αναλαμβάνουμε αλελετουρ δουλειές μεταξύ των δύο πόλεων και αμέσως πέφτει η τιμή της μετακόμισης κατά 50% για εσάς. Αν υπολογίσει κάποιος και κάποιες άλλες παραμέτρους τις οποίες θα βρείτε στην ιστοσελίδα μας θα καταλάβει αμέσως πόσο πολύ μπορούμε να σας βοηθήσουμε να μειώσετε το κόστος της μετακόμισης.

Γιατί να εμπιστευθείτε την μετακόμιση σε εμάς

Διότι 40 χρονιά αντέξαμε και συνεχίζουμε μέσα στην κρίση ακάθεκτοι να προσφέρουμε τις ίδιες υπηρεσίες χωρίς να μειώσουμε την ασφάλεια της οικοσκευής σας. Υπάρχει πληθώρα συναδέλφων αλλά είμαστε πραγματικά από τις λίγες μεταφορικές που αναλαμβάνουν μετακομίσεις Αθήνα Θεσσαλονίκη με απίστευτα χαμηλές τιμές.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου